Termékeink

Télikert

A télikert egy fűthető, lakható szerkezet, mely a ház valamint a lakrész bővítésére szolgál. A nagy üvegfelületnek köszönhetően hangulatos környezetet teremthetünk otthonunkban. Élvezze teraszát akár télen is, helyezze magát kényelembe egy kanapén és egy forró italt kortyolva, a hóesést nézve, érezze magát a természetben. Télikertje különleges hangulatot teremtve akár a lakása ékkövévé is válhat.

Tobább

Nyárikert

A nyárikertek részét képezi az alumínium előtető, biztonsági üveggel, minimum 8 fokos dőlésszöggel , illetve e az oldalsó elemek, amik igény szerint lehetnek üvegtoló, lapozható rendszerek valamint alumínium ablakok, ajtók., fix üvegezések.

A toló illetve a lapozható rendszerek előnye , hogyha ezek a szerkezetek eltolásra kerülnek a terasz egész szélessége szabaddá válik.

Tovább

Terasz előtető

Az évek során egyik legkedveltebb termékünk az előtető lett. Az előtetők alumíniumból illetve amennyiben a méret indokolja horganyzott, porfestett acélból kerülnek legyártásra. Technikusaink az adott tartománynak megfelelő hó és szél teher alapján, dimenzionálják a tetőket. Ezek borítása üveggel történik, mely lehet átlátszó vagy tejüveg.

Ezeket a tetőket későbbiekben ki lehet bővíteni oldalrészekkel, nyárikertté.

Tovább

Kocsibeálló

Őnnek nincs garázsa? Vagy fél, hogy egy jégeső vagy a tűző nap károsítja autóját?
Védje járművét egy Alumíniumból készült kocsibeállóval.

Tovább

 

 

Üveg tolóajtó rendszer teraszokhoz

Az üveg lapokból épülő rendszer alkalmas fedett teraszok esztétikus védelmére. Bármilyen meglévő szerkezethez hozzáépíthető, így a teraszát egyszerűen alakíthatja át nyárikerté.

Tovább

Műanyag és Alu nyílászárók

Kiválló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkező profilokból és üvegekből, az Ön által kiválasztott színösszeállításban készítjük a műanyag, műanyag-alu vagy alumínium ablakokat és bejárati ajtókat.

Tovább

Árnyékolástechnika

Az árnyékolástechnika leginnovatívabb területe. A minőség és megbízhatóság mellett óriási szerepe van az exkluzív megjelenésnek, stílusnak és az anyagok környezettudatos felhasználásnak is.
Cégünk az Umbroll® hivatalos partnereként forgalmazza és telepíti, Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai termékeit.