Télikert

Cégünk egyedi télikertek kivitelezése és beépítése terén több mint 20 év tapasztalattal áll rendelkezésére. Az Ön igénye szerint, alumínium profilból történik az előállítás..

Pontosan ezért segítünk Önnek az ajánlatadástól a kivitelezés, beépítés időpontjáig.

A télikert egy fűthető, lakható szerkezet, mely a ház valamint a lakrész bővítésére szolgál. A nagy üvegfelületnek köszönhetően hangulatos környezetet teremthetünk otthonunkban. Élvezze teraszát akár télen is, helyezze magát kényelembe egy kanapén és egy forró italt kortyolva, a hóesést nézve, érezze magát a természetben. Télikertje különleges hangulatot teremtve akár a lakása ékkövévé is válhat.

 

 

Első körben azt kell eldöntenie, melyik anyagból szeretné a télikertet. Amennyiben a méret nem indokolja, úgy első körben a műanyag kivitelt javasoljunk, lakossági ügyfeleinknek leggyakrabban ezt választják. Természetesen igény esetén az ajánlatot elkészítjük alumíniumból is. Cégünk lehetőséget biztosít ingyenes helyszíni felmérésre, melyen technikusunk egy tanácsadás keretein belül az Ön elképzelései, és a megvalósítható kivitelezés együttesével végzi el az ajánlatadáshoz szükséges tervezést, statikai számolást. Ajánlatadást követően, rendelés esetén, következik a pontos gyártási méretek helyszíni felmérése, majd elkészítjük a gyártási terveket és kezdődhet a gyártás. Alapvetően 8 hetes szállítási idővel kell számolnia. A télikertek minden esetben, műhelyünkben is összeépítésre kerülnek, ezzel is kizárva a hibalehetőséget.

Amint elkészültünk, jelentkezünk Önnél a tervezett szerelési időponttal. A beépítés nagyságtól függően 2-4 napot vesz igénybe.

Alumínium télikertjeinket SAPA valamint Aliplast profilból gyártjuk. 5 év garanciát vállalunk termékeinkre.

Ne gondolkodjon tovább, szerezze be ajánlatát tőlünk, töltse ki kérdőívünket, vagy jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon.