Üvegszerkezetek, üveg térelválasztók

A modern technológiai eljárásoknak köszönhetően ma már az üveget is kiválóan lehet alkalmazni az építészetben, ezért már nem csak az irodaépületekben, hanem családi házakban is elterjedtek az ilyen típusú megoldások. Látványos és praktikus felületeket és szerkezeteket, nyíló ajtókat, toló ajtókat, korlátokat, térelválasztókat, portálokat, szélfogókat készíthetünk belőlük. Az üveg felülete lehet hagyományosan teljesen átlátszó, de színes, matt, homokszórt felületeket is kialakíthatunk. 

Az üveg szerkezetek, akkor emelik az építmény színvonalát, ha harmonikusan illeszkednek a környezetbe, és hibátlanul funkcionálnak. Éppen ezért a tervezés és a kivitelezés során a pontosság és a precizitás elengedhetetlen a tökéletes végeredmény érdekében.

Az üvegportálok praktikusságuk és látványosságuk miatt, egyre inkább népszerűek, ha modern térelválasztást szeretnénk megvalósítani. Elsősorban irodáknál, üzleteknél és intézményeknél alkalmazzák őket, de egyre többször megjelennek a családi házakban is, mint egyedi megoldás.

Az üveg szerkezetek edzett és ragasztott üveg felhasználásával készülnek a biztonsági előírások figyelembe vételével.  Felületük sima, könnyen tisztítható és modern megjelenésű. A rögzítések, zárak, kilincsek rozsdamentes anyagból készülnek, így rendkívül tartós és esztétikus kivitel jellemzi őket.

 

 

Cégünk lehetőséget biztosít helyszíni felmérésre, melyen technikusunk egy tanácsadás keretein belül az Ön elképzelései, és a megvalósítható kivitelezés együttesével végzi el az ajánlatadáshoz szükséges tervezést, statikai számolást. Ajánlatadást követően, rendelés esetén, következik a pontos gyártási méretek helyszíni felmérése, majd elkészítjük a gyártási terveket és kezdődhet is a gyártás.

Örömmel várjuk ajánlatkérését!