Terasz előtető

Az évek során egyik legkedveltebb termékünk az előtető lett. Az előtetők alumíniumból illetve amennyiben a méret indokolja horganyzott, porfestett acélból kerülnek legyártásra. Technikusaink az adott tartománynak megfelelő hó és szél teher alapján, dimenzionálják a tetőket. Ezek borítása üveggel történik, mely lehet átlátszó vagy tejüveg.

Ezeket a tetőket későbbiekben ki lehet bővíteni oldalrészekkel, nyárikertté.

 

Továbbá különböző árnyékolási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Elektromos tetőárnyékolással, függőleges ZIP árnyékolással teheti nyáron is élvezhetővé teraszát. Amennyiben nem biztos döntésében , hogy melyik termékre szeretné, úgy azt kell megfontolni, hogy szeretné- e, ha terasza későbbiekben lakrészként funkcionálna vagy csak védettséget szeretne az időjárási viszonyok ellen. Ha szél és eső biztos teraszt szeretne abban az esetben ajánljuk az előtetőket, melyet későbbiekben nyárikertté bővíthet.

Cégünk lehetőséget biztosít ingyenes helyszíni felmérésére, melyen technikusunk egy tanácsadás keretein belül az Ön elképzelései, és a megvalósítható kivitelezés együttesével végzi el az ajánlatadáshoz szükséges tervezést, statikai számolást. Ajánlatadást követően, rendelés esetén következik a pontos gyártási méretek helyszíni felmérése, majd elkészítjük a gyártási terveket és kezdődhet is a gyártás. Alapvetően 8 hetes szállítási idővel kell számolnia.

Amint elkészültünk, jelentkezünk Önnél a tervezett szerelési időponttal. A beépítés nagyságtól függően 2-4 napot vesz igénybe.

Ne gondolkodjon tovább, szerezze be ajánlatát tőlünk, töltse ki kérdőívünket, vagy jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon.