Soralisz - Eltolható üvegfal teraszok és balkonok lezárására

A Solarisz, a Fensterwerk Kft. 3 évszakos üvegterasz rendszere. Termékünk egy alul támasztott tolható üvegfal rendszer, amely teljes átláthatóságot biztosít, azaz nincsenek az üvegfalak között profilok. A tartó profiljaink, ahogy a többi termékünk is, modern, keskeny dizájnt követnek. A 3 évszakos, nem teljesen zárt üvegteraszok előnye, hogy melegebb napokon sem kell tartanunk a túlhevüléstől. Üvegteraszunk egy mozdulattal könnyedén átszellőztethető, szinte teljesen eltolható, így egy nyitott teraszt kaphatunk.

 

 

A rendszer gyártásához használt alumínium 50% -ban újrahasznosított anyagból készül, amely egyedülálló a piacon. A tolóajtó görgők teherbírása 180 KG, amely akár 3 m magas üvegszárnyak alkalmazását is lehetővé teszi. Az időjárási viszontagságokat tekintve, rendszer akár 180-200 km/óra szélsebességnek is ellenáll. A kivitel 2,4,6,8 vagy akár 10 pályáig kiépíthető, jobbra vagy balra eltolható változatban is beszerelhető. A vízelvezetés a rendszerbe be van építve, tisztítása egyszerű. Az ajtószárny könnyű mozgatását a co-extrudált gumiszivacsok biztosítják. Az ajtó nyitását a süllyesztett fogantyú segíti nemesacél vagy alumínium kivitelben, amely belülről zárható tartozékkal is rendelhető.

 

 

Főbb előnyök:

Környezetbarát: újrahasznosított alumínium akár 50% -ig
Szín: eloxált vagy RAL
Design: keskeny, minimalista
Maximális ajtószárny súly: 100 kg
Üveg: 8-12 mm edzett vagy laminalt
Sín: hajóipari minőségű alumínium
Kivitel: 2,4,6,8 vagy akár 10 pályás
Zár: Süllyesztett fogantyú, tolórúd (flush pull handle)
Keretezés: click connect
Keret mérete: 20 mm keskeny és alig 70 mm magas üvegtartó profilok, 40 mm széles profilokba találkoznak
Tömítések: co-extrudált gumiszivacsok
Működés: manuális

 


A termékünk különlegessége abban is rejlik, hogy egyedi méretekre gyártjuk, így pontosan illeszkedik az Ön igényeihez és épületéhez. Emellett közvetlenül a gyártótól szerezheti be, így garantáltan a legjobb minőségű terméket kapja kézhez.

A Solarisz üvegterasz rendszere ideális választás azoknak, akik prémium minőséget, modern megjelenést és funkcionalitást keresnek teraszukhoz vagy erkélyükhöz. A környezetbarát anyaghasználat, a nagy teherbírás és az időjárási viszontagságokkal szembeni ellenállás garantálják a tartósságot és hosszú élettartamot. Válassza a Solarisz rendszert, és élvezze az átlátható, könnyedén mozgatható üvegterasz élményét!