Precízen kialakított folyamatok

Mivel az Ön egyedi elképzeléseit valósítjuk meg, minden esetben a több mint 25 éves szakmai tapasztalatunk és szakértelmünk garantálja, hogy a megvalósítás az elvárásainak megfelelően történjen.

Ismerje meg, hogy melyek azok a lépések és folyamatok, amivel garantáljuk a minőséget és érjük el, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek munkáinkkal.
 

Az ajánlatkérést követően, vagy a személyes tanácsadásunk alapján átlag 5 nap alatt készítjük el az ajánlatunkat az Ön számára. Amennyiben igény tart rá kollégáink személyes tanácsadással segítenek a megfelelő termék kiválasztásában, a lehetőségek felvázolásában és a felmérésben. Az általunk felvett méretekért teljes mértékben vállaljuk a felelősséget és Önnek nincs is semmi dolga ezzel.

A felmérést követően mérnökeink elkészítik a gyártási terveket, melyel egy időben Ön megkapja a rendelésről a visszaigazolást, illetve az előlegről szóló számlánkat. A  szerkezetek tervezése során minden esetben statikai számítást is végzünk és termékeinkre 5 év garanciát vállalunk. A szállítási idő általában 8 hét az üzemünkben készülő télikerteknél, nyárikerteknél, terasztetőknél, kocsibeállóknál vagy műanyag és alu nyílászáróknál.

Eszközparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, hogy ügyfeleinknek megfeleő minőségben és pontosan tudjunk szállítani. Szakembereink több mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek mind a gyártás és a beszerelés terén.


A gyártási befejezését követően telefonon értesítjük és időpontot egyeztetünk a szállításra vagy a beépítésre. Nagy figyelmet fordítunk a megfelelő csomagolásra, hogy elkerüljük a szállítási sérüléseket.
A tervezéstől a kivitelezésig az Ön elégedettségét kiemelten fontosnak tartjuk. Keresse ügyfélszolgálatunkat és vágjunk bele a közös munkába.