Nyárikert

A télikertek mellett cégünk egyik fő terméke a nyárikertek melyek kizárólag alumíniumból kerülnek legyártásra.

A téli és nyárikert közt a különbség, hogy míg a télikert egy hőszigetelt fűthető, lakható teraszbeépítés addig a nyárikert egy védelem az időjárás ellen. Ezek a szerkezetek nem hőszigetelt üveggel kerülnek kivitelezésre, hanem 8 vagy 10 mm VSG valamint ESG típusú biztonsági üveggel.

A nyárikertek részét képezi az alumínium előtető, biztonsági üveggel, minimum 8 fokos dőlésszöggel , illetve e az oldalsó elemek, amik igény szerint lehetnek üvegtoló, lapozható rendszerek valamint alumínium ablakok, ajtók., fix üvegezések.

 

A toló illetve a lapozható rendszerek előnye, hogyha ezek a szerkezetek eltolásra kerülnek a terasz egész szélessége szabaddá válik.

Továbbá lehetőséget biztosítunk a nyárikert árnyékolására is különböző típusú felső, alsó és függőleges árnyékoló rendszerekkel.

Cégünk lehetőséget biztosít ingyenes helyszíni felmérésére, melyen technikusunk egy tanácsadás keretein belül az Ön elképzelései, és a megvalósítható kivitelezés együttesével végzi el az ajánlatadáshoz szükséges tervezést, statikai számolást. Ajánlatadást követően, rendelés esetén, következik a pontos gyártási méretek helyszíni felmérése, majd elkészítjük a gyártási terveket és kezdődhet is a gyártás. Alapvetően 8 hetes szállítási idővel kell számolni.

Amint elkészültünk, jelentkezünk Önnél a tervezett szerelési időponttal. A beépítés nagyságtól függően 2-4 napot vesz igénybe.

Ne gondolkodjon tovább, szerezze be ajánlatát tőlünk, töltse ki kérdőívünket, vagy jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon.