Kocsibeálló

A kocsibeállók az egyre kedveltebb termékeink közé tartoznak. Kényelmes megoldás, hogy autója fedett az esőtől, jégesőtől védett helyen lehessen.

Mivel ezek a fajta beállók nem szükséges, hogy hőszigeteltek legyenek ezért porszórt alumínium zártszelvényekből, kerülnek legyártásra. A tető borítása víztiszta, vagy tejes biztonsági üveggel történik, de kérésre van lehetőség alumínium panelborításra is.

Ezeknél a szerkezeteknél fontos, hogy milyen anyagból készülnek. Egyre közkedveltebb a fa kivitel, ennek hátránya, hogy nem időt álló, hiszen évente kezelni kell a felületét. Ettől eltérően a mi megoldásunk nemcsak, hogy impozáns megjelenést kölcsönöz de időt álló is.

Cégünk lehetőséget biztosít ingyenes helyszíni felmérésére, melyen technikusunk egy tanácsadás keretein belül az Ön elképzelései, és a megvalósítható kivitelezés együttesével végzi el az ajánlatadáshoz szükséges tervezést, statikai számolást. Ajánlatadást követően, rendelés esetén következik a pontos gyártási méretek helyszíni felmérése, majd elkészítjük a gyártási terveket és kezdődhet is a gyártás. Alapvetően 8 hetes szállítási idővel kell számolnia.

Amint elkészültünk, jelentkezünk Önnél a tervezett szerelési időponttal. A beépítés nagyságtól függően 2-4 napot vesz igénybe.

Ne gondolkodjon tovább, szerezze be ajánlatát tőlünk, töltse ki kérdőívünket, vagy jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon.